Spezielle Milchmischungen und Milchprodukte
Die Firma Mix Expert tritt mit Erfahrung seit Generationen in der Lebensmittelindustrie bei der Produktion von Speiseeiswaffel und im Hinblick auf die Geschäftspartner in der Lebensmittelindustrie neuen Herausforderungen und der wachsenden Anfrage des Marktes entgegen. Wir entwickeln auf Kundenwunsch hin neue Produktlinien für die Konditorei-, Bäckerei- und Speiseeisindustrie sowie für andere Industriezweige, wobei diese sich stets durch eine hervorragende Qualität und deutlich niedrigere Preise auszeichnen.
Mieszanka mleczna o obniżonej zawartości tłuszczu przeznaczona dla przemysłu cukierniczego, lodowego i piekarniczego. Jest odpowiednikiem tradycyjnego mleka w proszku o doskonałych parametrach jakościowych.
Mieszanka mleczna o niskiej zawartości białka przeznaczona do wyrobów typowo piekarniczych i cukierniczych. Nadaje niesamowitych walorów smakowych i puszystości produktom. Zastępuje mleko odtłuszczone w stu procentach a tym samym jest tańsze, co czyni produkcję bardziej ekonomiczną.
Mieszanka mleczna o wyższej zawartości białka przeznaczona do wyrobów cukierniczych i do lodów.
Dzięki wysokiej jakości nasz produkt jest w stanie całkowicie zastąpić mleko w proszku, czyniąc produkcję tańszą, jednak wciąż na tym samym poziomie. Lody wyprodukowane na mleku odtłuszczonym EXPERT LUX mają wyjątkową konsystencję i smak.
Mieszanka mleczna przeznaczona szczególnie do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Dzięki unikalnej recepturze i wysokiej jakości produktom zastosowanym w mieszance doskonale zastępuje mleko w proszku nie zmieniając przy tym jakości i standardów przy produkcji lodów i produktów cukierniczych. Wyroby są znacznie bardziej puszyste, kremowe i nabierają niepowtarzalnych walorów smakowych.
Mieszanka mleczna przeznaczona głównie do produktów piekarniczych ekonomicznych, dzięki bardzo dobrej jakości świetnie zastępuje mleko w proszku, a atrakcyjna cena mieszanki czyni produkcję znacznie bardziej ekonomiczną.
Mieszanka mleczna doskonale zastępująca mleko pełne w proszku, przeznaczona w szczególności do produktów piekarniczych ekonomicznych. Wyroby pozostając na tym samym poziomie jakości stają się tańsze w produkcji. Mieszanka świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, pekarniczym, cukierniczym a także lodowym.
Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu zwierzęcego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego VEGE FAT LUX, na bazie tłuszczu roślinnego.
Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu roślinnego kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego MILK FAT LUX, na bazie tłuszczu zwierzęcego.
Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i właściwościach, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego VEGE FAT PREMIUM, produkowana na bazie wysokiej jakości tłuszczu kokosowego.
Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i własciwościach, produkowana na bazie tłuszczu kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego MILK FAT PREMIUM.
Dzięki unikalnej recepturze i połączeniu tłuszczu zwierzęcego z roślinnym mieszanka doskonale zastępuje mleko w proszku i świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, cukierniczym, lodziarskim i piekarniczym.
Nasz doskonałej jakości proszek jogurtowy odnajduje szerokie zastosowanie w przemyśle lodziarskim, cukierniczym, piekarniczym i spożywczym. Może być używany do produkcji lodów jogurtowych, nadzień i margaryn. Nadaje produktom wyjątkowego, delikatnego jogurtowego smaku.
Wysokiej jakości, gotowy do użycia krem roślinny, bez laktozy, o zawartości tłuszczu 28%, doskonały do napowietrzania i ubijania oraz dekorowania ciast, musów i deserów. Ubity krem należy przechowywać w lodówce. Gotową masę można zamrażać.
Kraj pochodzenia: Dania
Opakowanie: 1 L
Data przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
Naturalna śmietana zwierzęca o wyśmienitym smaku, idealna do ubijania, trwała po ubiciu, doskonała dla branży cukierniczej i lodziarskiej.
Zawartość tłuszczu: 33%
Przechowywać: poniżej 20 st C
Opakowanie: 5 L
Termin przydatności do spożycia: 3,5 miesiąca
Producent: OSM BIERUŃ