Misturas lácteas especiais e produtos lácteos
A empresa Mix Expert, com experiência de muitas gerações na indústria alimentícia e na produção de wafers para sorvetes e alimentos concentrados, quer responder aos novos desafios e a demanda crescente do mercado. Criando, ao pedido dos clientes, uma nova linha de produtos para a indústria de confeitaria, panificação, sorvetes e outras, que se destaca pelo melhor custo-benefício: melhor qualidade a um preço menor.
Mieszanka mleczna o obniżonej zawartości tłuszczu przeznaczona dla przemysłu cukierniczego, lodowego i piekarniczego. Jest odpowiednikiem tradycyjnego mleka w proszku o doskonałych parametrach jakościowych.
Mieszanka mleczna o niskiej zawartości białka przeznaczona do wyrobów typowo piekarniczych i cukierniczych. Nadaje niesamowitych walorów smakowych i puszystości produktom. Zastępuje mleko odtłuszczone w stu procentach a tym samym jest tańsze, co czyni produkcję bardziej ekonomiczną.
Mieszanka mleczna o wyższej zawartości białka przeznaczona do wyrobów cukierniczych i do lodów.
Dzięki wysokiej jakości nasz produkt jest w stanie całkowicie zastąpić mleko w proszku, czyniąc produkcję tańszą, jednak wciąż na tym samym poziomie. Lody wyprodukowane na mleku odtłuszczonym EXPERT LUX mają wyjątkową konsystencję i smak.
Mieszanka mleczna przeznaczona szczególnie do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Dzięki unikalnej recepturze i wysokiej jakości produktom zastosowanym w mieszance doskonale zastępuje mleko w proszku nie zmieniając przy tym jakości i standardów przy produkcji lodów i produktów cukierniczych. Wyroby są znacznie bardziej puszyste, kremowe i nabierają niepowtarzalnych walorów smakowych.
Mieszanka mleczna przeznaczona głównie do produktów piekarniczych ekonomicznych, dzięki bardzo dobrej jakości świetnie zastępuje mleko w proszku, a atrakcyjna cena mieszanki czyni produkcję znacznie bardziej ekonomiczną.
Mieszanka mleczna doskonale zastępująca mleko pełne w proszku, przeznaczona w szczególności do produktów piekarniczych ekonomicznych. Wyroby pozostając na tym samym poziomie jakości stają się tańsze w produkcji. Mieszanka świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, pekarniczym, cukierniczym a także lodowym.
Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu zwierzęcego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego VEGE FAT LUX, na bazie tłuszczu roślinnego.
Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu roślinnego kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego MILK FAT LUX, na bazie tłuszczu zwierzęcego.
Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i właściwościach, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego VEGE FAT PREMIUM, produkowana na bazie wysokiej jakości tłuszczu kokosowego.
Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i własciwościach, produkowana na bazie tłuszczu kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.
Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego MILK FAT PREMIUM.
Dzięki unikalnej recepturze i połączeniu tłuszczu zwierzęcego z roślinnym mieszanka doskonale zastępuje mleko w proszku i świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, cukierniczym, lodziarskim i piekarniczym.
Nasz doskonałej jakości proszek jogurtowy odnajduje szerokie zastosowanie w przemyśle lodziarskim, cukierniczym, piekarniczym i spożywczym. Może być używany do produkcji lodów jogurtowych, nadzień i margaryn. Nadaje produktom wyjątkowego, delikatnego jogurtowego smaku.
Wysokiej jakości, gotowy do użycia krem roślinny, bez laktozy, o zawartości tłuszczu 28%, doskonały do napowietrzania i ubijania oraz dekorowania ciast, musów i deserów. Ubity krem należy przechowywać w lodówce. Gotową masę można zamrażać.
Kraj pochodzenia: Dania
Opakowanie: 1 L
Data przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.
Naturalna śmietana zwierzęca o wyśmienitym smaku, idealna do ubijania, trwała po ubiciu, doskonała dla branży cukierniczej i lodziarskiej.
Zawartość tłuszczu: 33%
Przechowywać: poniżej 20 st C
Opakowanie: 5 L
Termin przydatności do spożycia: 3,5 miesiąca
Producent: OSM BIERUŃ