Misturas lácteas especiais e produtos lácteos

A empresa Mix Expert, com experiência de muitas gerações na indústria alimentícia e na produção de wafers para sorvetes e alimentos concentrados, quer responder aos novos desafios e a demanda crescente do mercado. Criando, ao pedido dos clientes, uma nova linha de produtos para a indústria de confeitaria, panificação, sorvetes e outras, que se destaca pelo melhor custo-benefício: melhor qualidade a um preço menor.

 

 

wiecej

home-border

 

Mleko odtłuszczone w proszku
 
Mleko odtłuszczone expert

Mieszanka mleczna o obniżonej zawartości tłuszczu przeznaczona dla przemysłu cukierniczego, lodowego i piekarniczego. Jest odpowiednikiem tradycyjnego mleka w proszku o doskonałych parametrach jakościowych.

Mleko odtłuszczone expert standart

Mieszanka mleczna o niskiej zawartości białka przeznaczona do wyrobów typowo piekarniczych i cukierniczych. Nadaje niesamowitych walorów smakowych i puszystości produktom. Zastępuje mleko odtłuszczone w stu procentach a tym samym jest tańsze, co czyni produkcję bardziej ekonomiczną.

Mleko odtłuszczone expert lux

Mieszanka mleczna o wyższej zawartości białka przeznaczona do wyrobów cukierniczych i do lodów.

Dzięki wysokiej jakości nasz produkt jest w stanie całkowicie zastąpić mleko w proszku, czyniąc produkcję tańszą, jednak wciąż na tym samym poziomie. Lody wyprodukowane na mleku odtłuszczonym EXPERT LUX mają wyjątkową konsystencję i smak.

Mleko odtłuszczone expert premium

Mieszanka mleczna przeznaczona szczególnie do produkcji lodów i produktów cukierniczych.

Dzięki unikalnej recepturze i wysokiej jakości produktom zastosowanym w mieszance doskonale zastępuje mleko w proszku nie zmieniając przy tym jakości i standardów przy produkcji lodów i produktów cukierniczych. Wyroby są znacznie bardziej puszyste, kremowe i nabierają niepowtarzalnych walorów smakowych.

Mleko odtłuszczone expert economy

Mieszanka mleczna przeznaczona głównie do produktów piekarniczych ekonomicznych, dzięki bardzo dobrej jakości świetnie zastępuje mleko w proszku, a atrakcyjna cena mieszanki czyni produkcję znacznie bardziej ekonomiczną.

Mleko pełne w proszku
 
Mleko pełne fat economy

Mieszanka mleczna doskonale zastępująca mleko pełne w proszku, przeznaczona w szczególności do produktów piekarniczych ekonomicznych. Wyroby pozostając na tym samym poziomie jakości stają się tańsze w produkcji. Mieszanka świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, pekarniczym, cukierniczym a także lodowym.

Mleko pełne milk fat lux

Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu zwierzęcego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego VEGE FAT LUX, na bazie tłuszczu roślinnego.

Mleko pełne vege fat lux

Mieszanka mleczna na bazie tłuszczu roślinnego kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Dzięki swoim właściwościom i wysokiej jakości idealnie sprawdza się w przemyśle cukierniczym, lodowym a także spożywczym i czekoladowym. Mieszanka występuje także w wersji mleka pełnego MILK FAT LUX, na bazie tłuszczu zwierzęcego.

Mleko pełne milk fat premium

Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i właściwościach, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.

Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego VEGE FAT PREMIUM, produkowana na bazie wysokiej jakości tłuszczu kokosowego.

Mleko pełne vege fat premium

Mieszanka mleczna o bardzo wysokiej jakości i własciwościach, produkowana na bazie tłuszczu kokosowego, doskonała jako zamiennik mleka pełnego w proszku. Przeznaczona w szczególności do produkcji lodów i produktów cukierniczych.

Mieszanka dostępna także w wersji mleka pełnego MILK FAT PREMIUM.

Mleko pełne milk & vege

Dzięki unikalnej recepturze i połączeniu tłuszczu zwierzęcego z roślinnym mieszanka doskonale zastępuje mleko w proszku i świetnie sprawdza się w przemyśle spożywczym, cukierniczym, lodziarskim i piekarniczym.

Proszek jogurtowy

Nasz doskonałej jakości proszek jogurtowy odnajduje szerokie zastosowanie w przemyśle lodziarskim, cukierniczym, piekarniczym i spożywczym. Może być używany do produkcji lodów jogurtowych, nadzień i margaryn. Nadaje produktom wyjątkowego, delikatnego jogurtowego smaku.

Śmietany
 
Śmietana roślinna 28%

Wysokiej jakości, gotowy do użycia krem roślinny, bez laktozy, o zawartości tłuszczu 28%, doskonały do napowietrzania i ubijania oraz dekorowania ciast, musów i deserów. Ubity krem należy przechowywać w lodówce. Gotową masę można zamrażać.

 

Kraj pochodzenia: Dania

Opakowanie: 1 L

Data przydatności do spożycia: 12 miesięcy od daty produkcji.

Śmietana zwierzęca 33%

Naturalna śmietana zwierzęca o wyśmienitym smaku, idealna do ubijania, trwała po ubiciu, doskonała dla branży cukierniczej i lodziarskiej. 

 

Zawartość tłuszczu: 33%

Przechowywać: poniżej 20 st C

Opakowanie: 5 L

Termin przydatności do spożycia: 3,5 miesiąca

Producent: OSM BIERUŃ

 

Nossas Marcas:


Dr. GF został stworzony w trosce o ludzi borykających się z coraz bardziej szerzącą się nietolerancją na gluten. Pragniemy zaoferować Państwu wysokiej jakości  linię produktów bezglutenowych, które są w 100% bezpieczne - potwierdzają to stosowne badania w akredytowanym laboratorium, co gwarantuje utrzymanie niezmiennego, wysokiego poziomu jakości naszych produktów. Zapraszamy do odwiedzin naszej strony internetowej www.drgf.com.pl

Nossos parceiros:

 baj3dezalinstalmaszjurekologobeztlamale3maszyny-do-lodow-logosavpol